APEL PENTRU ÎNSCRIEREA CANDIDAȚILOR MEDICI ATI ȘI ASISTENȚI ATI

A P E L pentru înscrierea candidaților medici ATI și asistenți ATI pentru participarea la: Proiectul «EXTRAVITAL»

22.08.2022

 Stimați colegi,

 
 
Proiectul EXTRAVITAL are drept scop instruirea teoretică și practică a medicilor ATI, precum și a asistenților din ATI în tehnicile moderne de suport extracorporeal renal, cardiopulmonar și hepatic (hemodializa și hemofiltrare veno-venoasa continua, E.C.M.O, plasmafereza etc.) printr-un parteneriat între Spitalul Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara și Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. CC Iliescu-București”.
 
Acest APEL este pentru potențiali candidați (medici și asistenți ATI) doritori să se instruiască în București, în cadrul Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. CC Iliescu-București”.
 
În conformitate cu cerințele proiectului EXTRAVITAL, în cadrul Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. CC Iliescu-București” vor fi instruiti teoretic si practic:
- 165 medici ATI (30 din București-Ilfov și 135 din alte zone ale țării)
- 330 asistenți medicali ATI (60 din București-Ilfov și 270 din alte zone ale țării).
 
Limitarea numărului pe zone face ca viitorii beneficiari ai proiectului să fie candidații care trimit cel mai repede actuala anexă completată la adresa de mail: extravital@asociatia-ascend.ro
 
Pentru medici, durata pregătirii (30 ore teorie si 60 ore practica) va însuma 15 zile lucrătoare neconsecutive, dar grupate (6 ore/zi) iar pentru asistenți (30 ore teorie și 30 ore practică), durata pregătirii va însuma 10 zile lucrătoare neconsecutive, dar grupate (6 ore/zi) iar proiectul va începe în luna octombrie 2022.
 
Pentru toată durata pregătirii, din banii de proiect se vor asigura beneficiarilor: transport, cazare, masa.
 
La sfârșitul perioadei de pregătire, după susținerea testului final, minimum 5% dintre participanți vor beneficia de o formare suplimentară în străinătate.
 

DECI: NU ÎNTÂRZIAȚI!

Completați chiar astăzi ANEXELE 1, 2, 3 si 4 și trimiteți apoi totul, cât mai repede, pe email, la adresa: extravital@asociatia-ascend.ro
 
  
 
Cu prietenie,
 
Prof. Univ. Dr. Șerban Bubenek
Președinte S.R.A.T.I.
 

Anexa metodologie CANDIDATI