TERMENI ŞI CONDIŢII

SRATI garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

SRATI nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.srati.ro. De asemenea, SRATI nu divulga datele Dvs personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs. explicit in acest sens.

Datele Dvs. personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Continutul site-ului este proprietatea SRATI si al companiilor partenere care vor fi citate si ca sursa de continut, si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al SRATI. SRATI isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul site-ului, in orice moment.

Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de SRATI. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a SRATI. Copyright SRATI. Toate drepturile sunt rezervate.

SRATI contine legaturi catre alte site-uri Internet. SRATI nu isi asuma nici o raspundere cu privire la continutul altor situri web accesate prin link-uri de pe pagina www.srati.ro

Aceste legaturi sunt prezentate numai pentru comoditatea utilizatorului si nu reprezinta girari ale nici unui serviciu din cadrul acestor site-uri. Nici un fel de informatie din cadrul acestor site-uri nu este girata sau aprobata de SRATI. Aceste site-uri pot contine opinii si puncte de vedere ce nu corespund in mod necesar cu opiniile si punctele de vedere ale SRATI.

De asemenea, aceste site-uri pot avea o politica referitoare la confidentialitatea datelor diferita de cea a SRATI.